krok 1
Na pánvi zahřejeme olivový olej, jakmile získá správnou teplotu, vsypeme do pánve rozdrcený česnek a vaříme, dokud česnek nezhnědne.
krok 2
Následně přidáme červené fazole, drcený kmín, chilli koření, špetku soli a vaříme na středním plameni. Jakmile se všechny ingredience promísí, odložíme směs stranou a necháme vychladnout.
krok 3
Avokádo zbavíme slupky, pokrájíme na plátky a odložíme stranou.
krok 4
Mezitím si připravíme zálivku, a to smícháním šťávy a kůry z poloviny limetky spolu s medem a koriandrem. Směs důkladně promícháme, aby se med dostatečně promísil.
krok 5
Na rozehřáté tortilly dáme větší lžíci fazolové směsi z pánve, na níž poklademe 2–3 plátky avokáda, zasypeme sýrem a na závěr pokapeme připravenou zálivkou.