1. >Recepty
  2. >Karbanátky z krůtího masa s fazolemi a kukuřicí

Karbanátky z krůtího masa s fazolemi a kukuřicí

Střední
4 osob
Ingredience
pro 4 osoby
1 balení Bonduelle Bon Menu Mexicana (425 ml)

500 g mletého krůtího masa

hrst jemných ovesných vloček

2 stroužky česneku

1 cibule

1 vejce

½ hrsti petrželky

1 čajová lžička oregana

špetka chilli

sůl, pepř

olivový olej
ingredience pro 4 osob
1 balení Bonduelle Bon Menu Mexicana (425 ml)

500 g mletého krůtího masa

hrst jemných ovesných vloček

2 stroužky česneku

1 cibule

1 vejce

½ hrsti petrželky

1 čajová lžička oregana

špetka chilli

sůl, pepř

olivový olej
  1. krok 1
    Cibuli a česnek nakrájíme nadrobno.
  2. krok 2
    Na pánev dáme olivový olej, přidáme cibuli a chvíli restujeme. Přidáme česnek a po chvíli odstavíme stranou.
  3. krok 3
    Do mísy vložíme mleté maso, přidáme orestovanou cibuli s česnekem, ovesné vločky, petrželku a ochutíme solí, pepřem, oreganem a případně i chilli.
  4. krok 4
    Přidáme vejce a vše smícháme (vytvoříme kompaktní směs).
  5. krok 5
    Navlhčenýma rukama vytváříme karbanátky.
  6. krok 6
    Na pánvi rozpálíme olej a opékáme karbanátky ze všech stran.
  7. krok 7
    Mezitím červené fazole s kukuřicí Bonduelle Bon menu Mexicana povaříme na pánvi cca 10 minut.
  8. krok 8
    Podáváme ozdobené čerstvým oreganem.
Nechte se překvapit
SnadnéStředníObtížné
< 15 Min15 - 45 Min45 m a +
Legenda