1. >Recepty
  2. >Kuřecí maso s fazolemi v rajčatové omáčce

Kuřecí maso s fazolemi v rajčatové omáčce

Snadné
4 osob
Ingredience
pro 4 osoby
1 balení Bonduelle Bon Menu Hot Tomato (425 ml)

1 balení Bonduelle Fazolových lusků Vapeur (425 ml) (případně mražených Bonduelle Zelených fazolových lusků celých Vapeur, 300 g)

olivový olej

1 malá najemno nakrájená červená cibule

2 prolisované stroužky česneku

1 čajová lžička rozdrceného chilli koření (volitelné)

1 čajová lžička osolených kapar, omytých, osušených a nakrájených

2 polévkové lžíce čerstvě nakrájené petrželky

2× 250 g kuřecích prsou, překrojených podélně na polovinu
ingredience pro 4 osob
1 balení Bonduelle Bon Menu Hot Tomato (425 ml)

1 balení Bonduelle Fazolových lusků Vapeur (425 ml) (případně mražených Bonduelle Zelených fazolových lusků celých Vapeur, 300 g)

olivový olej

1 malá najemno nakrájená červená cibule

2 prolisované stroužky česneku

1 čajová lžička rozdrceného chilli koření (volitelné)

1 čajová lžička osolených kapar, omytých, osušených a nakrájených

2 polévkové lžíce čerstvě nakrájené petrželky

2× 250 g kuřecích prsou, překrojených podélně na polovinu
  1. krok 1
    Rozehřejeme pánev a přidáme olivový olej.
  2. krok 2
    Na rozpálenou pánev přidáme cibuli a restujeme přibližně 5 minut, než bude krásně jemná.
  3. krok 3
    Přidáme česnek a chilli, promícháme a restujeme další minutu, aby se uvolnilo aroma.
  4. krok 4
    Snížíme teplotu, přidáme fazole Bon Menu Hot Tomato, kapary a takto vaříme přibližně 5 ;minut. Ochutíme pepřem. Přimícháme polovinu petrželky.
  5. krok 5
    Mezitím si předehřejeme nepřilnavou pánev na vysokou teplotu a přidáme olivový olej.
  6. krok 6
    Vložíme kuřecí prsa a opékáme několik minut z každé strany, dozlatova.
  7. krok 7
    Rozdělíme kuřecí prsa na talíře a přelijeme je připravenou fazolovou směsí.
  8. krok 8
    Ozdobíme petrželkou. Můžeme podávat se zelenými fazolovými lusky Bonduelle Vapeur.
Nechte se překvapit
SnadnéStředníObtížné
< 15 Min15 - 45 Min45 m a +
Legenda