krok 1
Nejdříve si připravíme ingredience do požadovaného stavu. Cibuli nakrájíme nadrobno, batáty na kostičky, zázvor oloupeme a pokrájíme na tenčí plátky.
krok 2
V hrnci si rozehřejeme olivový olej a orestujeme cibulku. Pak přidáme česnek a necháme provonět. Přidáme také batáty a pár minut je opékáme. Přihodíme ještě zázvor a restujeme další minutu.
krok 3
Následně celé přelijeme vývarem, vsypeme Bonduelle dýňovou směs, osolíme a přivedeme k varu.
krok 4
Vaříme 3 minuty, poté přidáme ⅔ kokosového mléka a necháme ješte trochu provařit.
krok 5
Nakonec vše rozmixujeme pomocí tyčového mixéru a dle chuti ještě dokořeníme.
krok 6
Zbylou ⅓ kokosového mléka použijeme na zdobení. Rozdělíme polévku do talířů a do každé nakreslíme mlékem spirálu. Poté jemně vedeme párátkem ze středu několik čar, dokud nevytvoříme pavučinu.
krok 7
Na závěr přidáme olivového pavouka a můžeme podávat spolu s dýňovými semínky.