krok 1
Houby shiitake necháme namočené v horké vodě cca půl hodiny.
krok 2
V hrnci rozpálíme olej a přidáme červenou kari pastu. Vaříme 2–3 minuty a přidáme rybí omáčku, 2½ šálku zeleninového vývaru, cukr a přivedeme k varu.
krok 3
V jiné nádobě smícháme zeleninový vývar a kokosové mléko, poté směs přidáme k polévce a vaříme dalších 5 minut.
krok 4
Následně přidáme Bonduelle Dýňovou polévkovou směs, vaříme další 3 minuty a vše rozmixujeme tyčovým mixérem.
krok 5
Mezitím si uvaříme nudle podle návodu (al dente), scedíme je, propláchneme ve studené vodě, přidáme do polévky a tu odstavíme.
krok 6
Houby shiitake slijeme, nakrájíme je a povaříme v samostatném hrnci cca 8 minut a odložíme stranou.
krok 7
Před podáváním posypeme polévku praženými oříšky, thajskou bazalkou a houbami shiitake.