krok 1
Rozehřejeme troubu na 200 °C (u plynové na stupeň číslo 6). Očistíme a oloupeme petržel, nakrájíme ji na kousky asi 5 cm dlouhé a 1 cm široké. Nadrobno nakrájíme šalotku a utřeme česnek na dresink.
krok 2
Rozprostřeme vlašské ořechy na plech a orestujeme je v troubě, než zezlátnou a rozvoní se.
krok 3
Poté vlašské ořechy opatrně přesypeme do misky a na plech dáme petržel, pokápneme olivovým olejem a restujeme asi 35 minut nebo než zezlátne.
krok 4
Připravíme si dresink, a to smícháním oleje z vlašských ořechů, octa, medu a hořčice. Dochutíme solí a čerstvě mletým pepřem, přidáme šalotku a česnek.
krok 5
V servírovací nádobě smícháme scezenou čočku Bonduelle Vapeur, vlašské ořechy, petržel a dresink.
krok 6
Na jednotlivé talíře rozdělíme řeřichu nebo rukolu, na ni přidáme čočkový salát a podle chuti ještě dosolíme a dopepříme. Ozdobíme parmazánem a podáváme.