1. >Recepty
  2. >Cizrnový dortík

Cizrnový dortík

Snadné
17 osob
15 min
Střední
Ingredience
pro 17 osoby
1 balení Bonduelle cizrna Vapeur (425 ml)

10 g želatiny

200 g uvařené rýže

100 g ovesných vloček

50 g kokosu

100 g vanilkového cukru

500 g vanilkového pudinku

100 g cukru (do pudinku)

100 g čerstvého nebo zmrazeného ovoce

lístky máty

karamelový nebo čokoládový topping
ingredience pro 17 osob
1 balení Bonduelle cizrna Vapeur (425 ml)

10 g želatiny

200 g uvařené rýže

100 g ovesných vloček

50 g kokosu

100 g vanilkového cukru

500 g vanilkového pudinku

100 g cukru (do pudinku)

100 g čerstvého nebo zmrazeného ovoce

lístky máty

karamelový nebo čokoládový topping
  1. krok 1
    Želatinu připravíme podle návodu na obalu.
  2. krok 2
    Cizrnu slijeme, propláchneme, pomačkáme vidličkou a smícháme s uvařenou rýží, ovesnými vločkami, kokosem, vanilkovým cukrem a ⅓ želatiny.
  3. krok 3
    Formičky naplníme do polovice. Na tuto směs nalijeme vytvořený pudink, do kterého jsme přidali zbylou želatinu, a dáme chladit.
  4. krok 4
    Po vychladnutí obsah z formiček vyklopíme a zdobíme čerstvým ovocem, lístky máty a karamelovým topingem.
  5. krok 5
    BON APPÉTIT!
Nechte se překvapit
SnadnéStředníObtížné
< 15 Min15 - 45 Min45 m a +
Legenda