1. >Recepty
  2. >Cizrna s cibulkou a parmezánem

Cizrna s cibulkou a parmezánem

Snadné
4 osob
15 min
Levné
Ingredience
pro 4 osoby
1 plechovka Bonduelle Vapeur cizrny (425 ml)

3 polévkové lžíce cibulky, smažené

3 polévkové lžíce parmazánu, strouhaného

máslo

sůl
ingredience pro 4 osob
1 plechovka Bonduelle Vapeur cizrny (425 ml)

3 polévkové lžíce cibulky, smažené

3 polévkové lžíce parmazánu, strouhaného

máslo

sůl
  1. krok 1
    Cizrnu prohřejeme na másle tak dlouho, dokud se na ní nezačnou objevovat tmavé skvrnky.
  2. krok 2
    Poté přidáme dehydrovanou smaženou cibulku, promícháme, osolíme a zasypeme parmazánem.
  3. krok 3
    BON APPÉTIT!
Nechte se překvapit
SnadnéStředníObtížné
< 15 Min15 - 45 Min45 m a +
Legenda