krok 1
Troubu si předehřejeme na 180 °C.
krok 2
Cizrnu slijeme a očistíme.
krok 3
Do připraveného mixéru přidáme cizrnu, arašídové máslo, javorový sirup, prášek do pečiva, vanilkovou esenci (případně můžeme vynechat) a sůl.
krok 4
Ingredience mixujeme tak dlouho, dokud nevznikne hladké těsto, případně občas seškrábneme přilepené těsto ze stran a mixujeme dále.
krok 5
Těsto si přendáme na nepřilnavou podložku a jemně do něho zapracujeme čokoládové čočky.
krok 6
Nyní již můžeme z těsta tvarovat drobné kuličky o průměru cca 2–3 cm (ideální je mít během tvarování mírně vlhké ruce).
krok 7
Kuličky klademe na plech vyložený pečicím papírem a každou kuličku lehce stlačíme, aby získala plošší tvar.
krok 8
Poté vložíme do trouby a pečeme přesně 10 minut, ideálně dozlatova.
BON APPÉTIT!