1. >Recepty
  2. >Císařské brambory

Císařské brambory

Snadné
4 osob
60 min
Střední
Ingredience
pro 4 osoby
1 balení Císařské zeleninové směsi Bonduelle (Royal Mix) (400 g)

100 g žampionů Bonduelle

200 g smetany ke šlehání, vysokoprocentní

2 vejce

800 g brambor vařených ve slupce

20 g koření

50 g sýra

40 g oleje nebo másla
ingredience pro 4 osob
1 balení Císařské zeleninové směsi Bonduelle (Royal Mix) (400 g)

100 g žampionů Bonduelle

200 g smetany ke šlehání, vysokoprocentní

2 vejce

800 g brambor vařených ve slupce

20 g koření

50 g sýra

40 g oleje nebo másla
  1. krok 1
    Uvaříme brambory a nakrájíme je na plátky.
  2. krok 2
    Zeleninu necháme volně rozmrznout.
  3. krok 3
    Plátky klademe do zapékací formy ve vrstvách, které prokládáme okořeněnou zeleninovou směsí Royal Mix a žampiony. Zalijeme smetanou s rozšlehanými vejci.
  4. krok 4
    Posolíme, popřepříme, navrch posypeme sýrem a dáme zapéct.
  5. krok 5
    Podáváme jako přílohu nebo i jako lehké hlavní jídlo.
  6. krok 6
    BON APPÉTIT!
Nechte se překvapit
SnadnéStředníObtížné
< 15 Min15 - 45 Min45 m a +
Legenda