krok 1
Troubu předehřejeme na 180 °C.
krok 2
Na pekáč rozprostřeme lískové oříšky a za občasného promíchání je opražíme dozlatova, cca 10–12 minut. Necháme je vychladnout a trochu je podrtíme.
krok 3
Ve druhém hrnci orestujeme cibuli spolu s česnekem cca 8 minut, přidáme víno a vaříme 5 minut, dokud se alkohol neodpaří.
krok 4
Přidáme vývar, bobkový list, pepř a přivedeme k varu. Poté přidáme Bonduelle Květákovou zeleninou směs a vaříme 3 minuty, dokud zelenina nezměkne.
krok 5
Přidáme smetanu a rozmixujeme. Před rozmixováním vyndáme bobkové listy.
krok 6
Před podáváním ozdobíme slaninou, kterou jsme restovali cca 10 minut dokřupava, lískovými ořechy a pokapeme olivovým olejem.