Sklízená v nejvyšší fázi zralosti, aby byla chutná a plná vitamínů, blanšírována, aby se zničily nežádoucí enzymy a zmrazena šokem, aby se k vám dostala se stejnou chutí a množstvím vitamínů jako v den sklizně. Bonduelle mražená zelenina, čerstvější než čerstvá.
Špenátové listy (8 porcí) Traces of celeru
pro 100g | ||
---|---|---|
Energie v kj | 135 kJ | |
Energie (kcal) | 32 kcal | |
Tuky (g) | 0,6 g | |
Z toho nasycené (g) | 0,1 g | |
Sacharidy (g) | 2,0 g | |
Z toho cukry (g) | 0,4 g | |
Vláknina (g) | 2,6 g | |
Bílkoviny (g) | 3,4 g | |
Sůl (g) | 0,08 g |
Plotna - Mražené - Na pánvi: Nerozmrazený špenát vložíme do pánve s velmi malým množstvím vody cca 2dcl na 1 porci špenátu. Přikryjeme pokličkou a po dobu zhruba 5 minut na mírném ohni zahříváme. Po 5 minutách přidáme máslo a dále dochutíme.
Chraňte před rozmrazením! Rozmrazený výrobek znovu nezmrazujte! Uchování u spotřebitele: při teplotě 0° + 3°C: 24h; při teplotě -18 °C: min. trvanlivost do data uvedeného na obale.