krok 1
Oloupanou cibuli a česnek nakrájíme.
krok 2
Rajčata zbavíme slupky blanšírováním a následně také nakrájíme na malé kousky. Chilli papričky nakrájíme nadrobno.
krok 3
Na pánev dáme malé množství oleje. Přidáme cibuli, chilli a orestujeme. Přimícháme česnek.
krok 4
Přidáme maso a smažíme cca 7–8 minut, dokud nezměkne.
krok 5
Přidáme nakrájená rajčata a přivedeme k varu. Přidáme červené fazole s kukuřicí Bonduelle Bon Menu Mexicana. Promícháme, snížíme teplotu a ještě povaříme cca 5 minut.
krok 6
Opepříme dle chuti a přidáme oregano. Následně odložíme stranou.
krok 7
Z tortill vykrojíme kolečka o průměru cca 10–11 cm, tak aby nám pasovala do formy na muffiny.
krok 8
Do takto připravených košíčků vložíme připravenou masovou směs a pečeme v troubě cca 10–15 minut při teplotě 180 °C. Můžeme ještě ozdobit avokádem, smetanou a čerstvým koriandrem.